снег

Ви можете нам зателефонувати (053615)2621 або (053615)62213 або долучитися до групи у VIBER(посилання праворуч).
вул. Григора Тютюнника 19А

пʼятницю, 13 травня 2022 р.

                       

Сонячного недільного дня до читальної зали Лубенської міської бібліотеки для дітей завітали містяни та гості нашого міста: діти з своїми мамами. Адже  саме 15 травня відзначається Міжнародний день сім'ї.  З цього приводу працівники бібліотеки організували та провели  бібліотечну годину  “Коли в серці панує любов”.

В Україні  століттями сім'ї, укладанню шлюбу, вихованню дітей надавалося великого значення.   Про  історію та традиції українців щодо  утворення сім'ї, родинного господарювання, стосунків, виховання дітей, спілкування, збереження родинної пам'яті розповіла присутнім завідуюча бібліотекою Людмила Шовкопляс.  Нагадала  про гарну традицію сімейних читань та наголосила, що бібліотека має багато гарних і цікавих книг, які можна читати всією родиною.

     Із цікавістю  гості книгозбірні слухали розповідь  провідного бібліотекаря Тамари Степаненко, яка підготувала бібліографічний огляд книг «Читаємо разом, читаємо всією родиною».  Вона  представила книги для читачів  різного віку.

     Не залишили  нікого байдужим  декламування дітьми  чудових віршів про маму, сім'ю.

  Гарного  настрою додали традиційні бібліотечні ігри, проведені з присутніми бібліотекарем Галиною Кравчук. Діти й дорослі змагалися в знанні українських казок, в спритності, кмітливості. Перемогла, як завжди, дружба!




Немає коментарів:

Дописати коментар