снег

Ви можете нам зателефонувати (053615)2621 або (053615)62213 або долучитися до групи у VIBER(посилання праворуч).
вул. Григора Тютюнника 19А

середу, 25 січня 2023 р.



ЗУСТРІЧ З ПИСЬМЕННИЦЕЮ Р.ПЛОТНИКОВОЮ У ДИТЯЧІЙ БІБЛІОТЕЦІ

Лубенська міська бібліотека для дітей продовжує практикувати проведення соціокультурних заходів для керівників дитячого читання. Саме ця категорія користувачів бібліотеки була запрошена на літературну зустріч з нашою землячкою, письменницею Раїсою Плотниковою.
Щиру, цікаву розповідь авторки чудових поетичних збірок та чутливої, гостросюжетної прози присутні слухали з величезним захопленням. А оповідала вона про літературний труд, літературні пошуки та знахідки, про цікаві людські долі, що вилилися в літературні образи на сторінках творів письменниці, ділилася із слухачами творчими планами. Раїса Василівна із задоволенням відповідала на запитання читачів, а зокрема і про історію написання дитячої книжечки «Мамонтеня Хвостик», яка дуже полюбилася маленьким відвідувачам дитячої бібліотеки.


Хоча для багатьох любителів друкованого слова збірки поезій і малої прози Раїси Плотникової, її романи «Обличчям до полум’я», «В яру згасаючих зірок», «Афганський кут», «Реквієм для Рози», «Непманша» вже знайомі, та для декого з присутніх вони стали відкриттям. Але шанувальників творчості нашої землячки точно добавиться, адже після літературної зустрічі всі книги авторки в бібліотеці були видані.
Всі присутні на заході щиро вдячні письменниці за нові відкриття, за чудові, цікаві q щирі хвилини спілкування.



Немає коментарів:

Дописати коментар