снег

Ви можете нам зателефонувати (053615)2621 або (053615)62213 або долучитися до групи у VIBER(посилання праворуч).
вул. Григора Тютюнника 19А

вівторок, 5 грудня 2023 р.

Другий день #тижденьчитання2023 розпочався в Лубенська Міська бібліотека для дітей літературним досьє «Чарівна країна героїв Сашка Дерманського», на яке завітали учні 4А класу гімназії імені Матвія Номиса.
Сашко Дерманський – автор популярних пригодницьких повістей і казок для дітей, зокрема, трилогії «Чудове Чудовисько», «Царство Яблукарство», «Володар макуци, або Пригоди вужа Ониська», «Бабуся оголошує війну», «Король буків, або Таємниця Смарагдової книги», «Казки Дракона Омелька», «Мері» та багато інших.

Письменник переконаний, що «любов до книжки слід прищеплювати з перших місяців життя. Це завдання батьків, вони мусять читати дитині, читати з нею, читати самим, щоб показувати приклад».
Творам письменника властиві яскраві і привабливі персонажі, веселі історії і захоплюючі пригоди, завдяки чому діти читають їх на одному диханні. Багато робіт автора відзначені популярними українськими літературними преміями, серед яких «Коронація слова», «Золотий лелека» і «Книга року». Крім прози, письменник створює також і дитячі поетичні твори.
То ж сьогодні діти з задоволенням знайомилися з творчістю письменника.

Немає коментарів:

Дописати коментар