снег

Ви можете нам зателефонувати (053615)2621 або (053615)62213 або долучитися до групи у VIBER(посилання праворуч).
вул. Григора Тютюнника 19А

середу, 14 лютого 2024 р.

Язичок-мандрівничок

14 лютого у #Лубенській_міській_бібліотеці_для_дітей відбулася
 лялькова прем’єра «Язичок-мандрівничок». 



Дзвінко наспівуючи пісеньку до бібліотеки завітав незвичайний гість – Язичок, радо вітаючи читачів. 

На мить наша книгозбірня перетворилась в Чарівний книжковий палац із дивовижними книгами, цікавими розповідями та наповнилась дитячим сміхом.
І почалась пригода… На дітлахів чекали незвичайні герої, які допомагали Язичку мандрувати Чарівним лісом, попереджаючи про небезпеку. 
столбец




столбец


столбец

Хто тільки не зустрічався на шляху чудернацького Мандрівничка – і колючий Їжачок, і стрибучий Зайчик, і навіть злий Вовк, який не вмів ні читати, ні правильно вимовляти слова. Та, диво! Після зустрічі з Язичком навіть страшний і голодний Вовчисько зацікавився книгами, навчився правильно говорити та захотів відвідати бібліотеку.
Оченята дітлахів світилися цікавістю від захоплюючої подорожі, а позитивні емоції настільки переповнювали малят, що навіть герої на мить замовкали, слухаючи радісні дитячі вигуки. А як же раділи малята, коли Язичок звертався до них за допомогою – чи то віршик за ним повторити, чи відгадати загадки, чи виконати веселу руханку.

Весело та пізнавально провели час найменші відвідувачі у Книжковому палаці – бібліотеці разом з Язичком-мандрівничком, переконалися, що книги – джерело знань. Адже вони вчать новому, допомагають пізнавати світ, дають поради та розкривають таємниці. Обіцяли прийти ще, з друзями, братиками й сестричками, мамою й татом, щоб почитати та пізнати багато цікавого. Нова, не менш захоплююча пригода чекатиме на дітлахів наступного разу. То ж до зустрічі!












Немає коментарів:

Дописати коментар