снег

Ви можете нам зателефонувати (053615)2621 або (053615)62213 або долучитися до групи у VIBER(посилання праворуч).
вул. Григора Тютюнника 19А

четвер, 21 березня 2024 р.


Зустріч за книгою  «На поетичній хвилі», що відбулася в Лубенській міській бібліотеці для дітей в рамках Національного Тижня читання поезії, дозволила присутнім відпочити  від буденності, доторкнутися  до  краси українського поетичного слова разом з авторкою поетичних рядків полинути в світ яскравих образів, що не лишають нікого байдужим.

   Інна Пона, авторка поетичної збірки «Я Україною живу» ділилася своїми переживаннями та  відчуттями, що веселково вилилися віршованими рядками.

  Відкрила  таємницю  джерела свого натхнення – а це ота мала батьківщина, природа, родина,  рідний дім,  куди в будь-якому віці завжди хочеться повертатися і навіть всі …   Лірика молодої майстрині слова просякнута великою красою – красою любові  до природи, людей, до України.

  Не обійшла авторка і тему сучасних подій, яка болем  за Батьківщину та вдячністю воїнам-захисникам вийшла з під олівця авторки поетичними образами.

      Присутні із захопленням слухали дитячі вірші авторки, твори, що увійшли до надрукованої збірочки та вірші написані останнім часом.  Обговорювали почуте, щиро ділилися враженнями.

Немає коментарів:

Дописати коментар