снег

Ви можете нам зателефонувати (053615)2621 або (053615)62213 або долучитися до групи у VIBER(посилання праворуч).
вул. Григора Тютюнника 19А

вівторок, 27 серпня 2024 р.

27.08 До країни Канцелярії на екскурсію приїхало небагато гостей, але вони залишилися задоволені мандрівкою. Біля замкових воріт дітлахи прослухали уривок з книги В. Герланець «Дивовижна подорож до країни Канцелярії» та познайомилися з деякими її жителями. Щоб пройти далі - їм треба було поставити підписи, назвавши школу та клас на пропускному пункті. Далі екскурсанти помандрували до музею незвичної країни та дізналися історію багатьох шкільних речей від найдавніших часів до сьогодення.

В музеї були представлені такі експонати: дерев’яні та глиняні дощечки для письма, перші книги, перша абетка, перші тексти для читання, перші букварі, загострені камені для писання, стило, пензлики, чорнила, які проявлялися через 10-12 годин після написання, гусяче пір’я, перші авторучки, кулькові ручки, олівці , окрайці хліба для стирання написаного олівцем, каучукові гумки, перші портфелі, ножиці, лінійка, циркуль.

Екскурсовод-бібліотекар доповнював подорож цікавими фактами з книжкових поличок, загадками, вікторинами та іграми. Бешкетник Олівець не давав відвідувачам вийти з музею, доки дітлахи не пограють в гру «Вгадай колір олівця суперника». Після банкету юним мандрівникам була запропонована гра-доміно «Шкільна канцелярія» із журналу «Смайлик» для поглиблення знань з англійської мови.

Немає коментарів:

Дописати коментар