снег

Ви можете нам зателефонувати (053615)2621 або (053615)62213 або долучитися до групи у VIBER(посилання праворуч).
вул. Григора Тютюнника 19А

четвер, 2 червня 2022 р.

 

   В  Міжнародний день захисту дітей  наша бібліотека разом з  ПОМГО "Твій Світ", волонтери загону "Милосердя" Лубенського Медичного Фахового Коледжу, Лубенська публічна бібліотека імені Володимира Малика  організували роботу "Спільного простору" у нашому місті для дітей.

   Тож, діти та їх батьки змогли більше дізнатися про права дітей та їх захист від Лубенського місцевого центру Безоплатної правової допомоги.

     На локації від  волонтерів загону "Милосердя" Лубенського Медичного Фахового Коледжу учасники заходу мали можливість більше дізнатися про здоров'я та здоровий спосіб життя. Також взяли участь у антропометричних вимірюваннях та досліджували свою вагу, зріст, силу, а дорослі ще й вимірювали тиск. 

  Особливо цікавими були конкурси, руханки, майстер - класи та розмальовки від фахівців Лубенської публічної бібліотеки імені Володимира Малика та Лубенської Міської бібліотеки для дітей. Малеча з задоволенням працювала в літературному бюро, показуючи високі знання. Тож ніхто не залишився без сюрпризів та солодощів.

          Родзинкою для малечі став майстер - клас з патріотичної розмальовки чашок, який провела Юля Пода. Чашки стали чудовими подарунками для кожного, хто показував свою майстерність у розписі.

          А на завершення всі бажаючі створили спільний малюнок "Щасливе дитинство" та мали змогу безкоштовно переглянути мультики у Кінотеатр "Київська Русь.





Немає коментарів:

Дописати коментар