снег

Ви можете нам зателефонувати (053615)2621 або (053615)62213 або долучитися до групи у VIBER(посилання праворуч).
вул. Григора Тютюнника 19А

понеділок, 27 березня 2023 р.

#Непереможна_і_єдина_читацька_Україна
#ВсеукраїнськийТиждень_дитячого_читання_2023
Долучаємося до однієї з найбільших книжкових подій року - Всеукраїнського тижня дитячого читання,що припадає на останні березневі дні.
То ж яскравими бібліопригодами «Ми читаємо завзято, а читання нам – це свято» наша книгозбірня разом з першокласниками стартувала в Тиждень дитячого читання.

Захід пройшов в святковій атмосфері, що викликала безліч щирих дитячих посмішок і позитивних емоцій. Малята захоплено спостерігали за героями лялькової вистави, співпереживали. Ерудицією, допитливістю, любов'ю до книги і читання допомогли героєві В. Нестайка їжачку Кольку-Колючці здолати підступного Злочара. Після чого до дітей завітав вже знайомий їм з попередніх зустрічей книжковий герой Вовчик. Він розважив дітей веселою руханкою, спільним римуванням та подарував першокласникам цікаву хвилинку-читанинку.
Своєю чергою учні 1Б класу ЗОШ №1
(керівник Тетяна Мисник) порадували бібліотеку і всіх присутніх чудовим декламуванням поетичних рядочків, присвячених її величності Книзі.

Також маленькі розумники добре розважилися з бібліотекарем, що чекав їх з загадками-жартами, цікавинками та розвивальними вправами.
На завершення свята приємною складовою став смачний пиріг від іменинниці-книги. То ж після всіх активностей малята чаювали з насолодою.
А Тиждень продовжується ... На дітвору чекає безліч цікавих книг та захлплюючих бібліотечних зустрічей.




Немає коментарів:

Дописати коментар