снег

Ви можете нам зателефонувати (053615)2621 або (053615)62213 або долучитися до групи у VIBER(посилання праворуч).
вул. Григора Тютюнника 19А

вівторок, 28 березня 2023 р.




ДО ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ТИЖНЯ ДИТЯЧОГО ЧИТАННЯ
У Лубенській міській бібліотеці для дітей в рамках Всеукраїнського тижня дитячого читання, на черговому зібранні юних книголюбів, говорили про чудовий світ театру та магії.
Бібліотекар Галина Кравчук підготувала для юних читачів багато цікавих фактів про театри, кіно та різні професії, які вимагають акторських здібностей. Особливу зацікавленість викликали професії актор дубляжу та майстер-невидимка лялькового театру.

Тож юні пізнайки з величезним задоволенням демонстрували свої здібності до перевтілення, обігруючи кумедні сценки за ширмою лялькового театру.


Журнал «Фіксики» допоміг дітям познайомитися з професією фокусника, дізнатися про секрети створення спецефектів та оптичних ілюзій. З журнальними рубриками «фіксі-саморобки», «фіксі-досліди» та «фіксі-фокуси» зацікавлені глядачі мали змогу на деякий час відчути себе ілюзіоністами.
Вправно діти впоралися з розвивальними іграми «Крокодил», «За лаштунками», за що отримали почесне звання «Великий фокусник».

Після традиційного бібліотечного чаювання діти не поспішали залишати затишну бібліотечну атмосферу. Із задоволенням гортали сторінки журналів, розгадували ребуси та загадки, грали в рухливі командні ігри. І це не може не радувати, адже дитяча бібліотека це не просто книгозбірня. Бібліотека для дітей – це дитячий простір, в якому цікаво, зручно й затишно.


Немає коментарів:

Дописати коментар