снег

Ви можете нам зателефонувати (053615)2621 або (053615)62213 або долучитися до групи у VIBER(посилання праворуч).
вул. Григора Тютюнника 19А

вівторок, 2 квітня 2024 р.

До Міжнародного дня дитячої книги в Лубенська Міська бібліотека для дітей разом з другокласниками #Перша_гімназія_імені_Матвія_Номиса відбулося справжнє свято. День дитячої книги відзначають щорічно 2 квітня в День народження Г.К.Андерсена – відомого письменника, казкаря. Саме йому вдалося змінити ставлення до дитячих книг та розвинути і збагатити цей вид художньої літератури. Дитячі книги вбирають в себе цілий світ.

 Герої казок проходять з нами через все життя, дарують світ пригод і випробувань, вчать життєвим принципам, добру, мудрості, терпінню, кмітливості.
Тому сьогодні юні читачі поринули у світ казки разом із незвичайним героями, відгадували загадки, щоб звільнити Королеву книг від Злого чарівника, підказували героям, де чатує небезпека та проходили чимало випробувань, щоб врятувати свято Дитячої книги. 
Нарешті добро перемогло і звільнена від чарів Королева книг в знак вдячності принесла дітям повний кошик літературної смакоти. Чого в ньому тільки не було – і фантастичні пригоди, і детективні історії, і захопливий світ казок. На завершення свята діти дякували Королеві за чудові книги, танцювали веселий танок та обіцяли обов’язково завітати до бібліотеки.


Немає коментарів:

Дописати коментар