снег

Ви можете нам зателефонувати (053615)2621 або (053615)62213 або долучитися до групи у VIBER(посилання праворуч).
вул. Григора Тютюнника 19А

вівторок, 20 серпня 2024 р.

Медовий день в бібліотеці

#Життя_в_стилі_ЄКО

Чудове, тепле, веселе, ласкаво-сонячне, щедре, червоно-рожеве літечко, не зупиняючись ні на мить, невпинно і невблаганно крокує на зустріч сестриці-чарівниці – золотій красуні осені.
Нам трішки сумно, адже ми так довго чекали літа, щоб зігрітися його теплом, насолодитися його красою і чарівністю, зарядитися здоров’ям, побалувати себе запашними фруктами та овочами, а ще – золоті лани пшениці, літній мед – такий смачний і цілющий…

Продукти бджільництва одні з тих, які мають найбільше корисних властивостей для людського організму та зміцнення імунітету. Тож в стінах міської дитячої бібліотеки відбувся бібліопікнік «Смакуйте мед і будьте всі здорові!»

 Зазирнувшив харчову комору, в пізнавально-ігровій формі, діти отримали інформацію про цілющі властивості меду та як він утворюється.
Ознайомилися з цікавинками про бджіл «Особливий світ дивовижних комах». Взяли активну участь у вікторині «Що ми знаємо про бджіл?», у майстер-класі «Бджілка». Відвідали «художню майстерню», смакували, мед, фрукти, пили трав’яний чай та активно розважалися («кольоровий хіт-парад бджілок», «серпневий зорепад», «задачки-ламачки»). А також дітки ділилися своїми мріями і фантазіями, як підсолодити буденне життя, щоб воно стало «медовим».
Так, любить літо дітвора!
Сюрчання коників, спів пташок, сонячні дні, чудові квіти, метелики і бджоли, пташки щебетухи. І такий милий світ…А літо легко і лагідно пливе над землею….

Немає коментарів:

Дописати коментар